Buurthuiskamer

Begin februari is Stichting Buurthuiskamer de Zandweerd opgericht. De buurthuiskamer en de woonkeuken xxl is de plek om SAMEN te komen. Waar iedereen zichzelf mag zijn, waar iedereen gelijk is en waar je thuis komt. Dit alles onder het genot van een bakje koffie. Voor u, voor jou, voor iedereen.

Het gezicht van de buurthuiskamer is buurvrouw Natasja. Zij heeft enkele jaren geleden ‘de buurthuiskamer’ gestart. Zij heeft vanuit het niets iets gecreëerd. Dit zal ze nu in de buurthuiskamer weer doen. Zij zal zich als ‘huismoeder’over haar buren ontfermen. Met een luisterend oor, een kopje koffie, een koffer vol ideeën, maar bovenal met haar enthousiasme! Een plek waar we SAMEN een thuis gaan vormen.

Het team van de “huismoeders” zal de komende periode uitgebreid worden. Zodat er op ieder moment een warm thuis komen op jou wacht. Wil jij als buur iets organiseren? Loop vooral binnen. Wij organiseren niet, maar faciliteren wel een plek waar jij een idee kunt delen of een activiteit kunt oppakken.

In de buurthuiskamer hangt een groot bord waar alle activiteiten op worden vermeld.Tevens kunnen hier ook alle andere activiteiten worden aangegeven. Vaste prik is elke dinsdag en donderdagochtend een bakje koffie met de “echte buren” van de buurthuiskamer.

Maar ook voor het lezen van een krantje of een spelletje ben je van harte welkom.

Vragen over de Buurthuiskamer? Mail je vraag naar: buurthuiskamerzandweerd@gmail.com

 

Brommobiel huren?

Brommobiel aanvragen? Indien er vragen zijn of onduidelijkheden kun je contact opnemen met Natasja, zij is te bereiken op: 06 42 00 50 83. Vul het formulier in om hem aan te vragen.

Activiteiten

Bij de Halte is een plek waar jij welkom bent! Je kunt zo naar binnen lopen, maar je kunt ook aansluiten bij een van de activiteiten die we organiseren. Voor sommige moet je je van tevoren aanmelden, andere zijn vrije inloop. Klik op de activiteit voor meer informatie. We zien je graag!