Huur

Een ruim begrip welke staat voor de vele mogelijkheden binnen de 1500 m2 wat ‘Bij de halte’ biedt.
Zo zijn er al 2 mogelijkheden van het huren van kantoorruimte. Voor zowel een vaste plek als een
flexplek kunt u bij ons terecht.

‘Bij de halte’ beschikt over een grote woonkeuken en een buurthuiskamer waar plek is voor al onze ‘buren’. Deze kunt u als vereniging, organisatie, maar ook particulier huren. Ook is er ruimte om een “etalage” te huren in het wijkcentrum waarmee u bijvoorbeeld een stukje kunt inrichten om uw meubels te laten zien voor verkoop. Of het huren van een wand waar uw foto’s, schilderijen of andere kunst kunt laten zien.

Uitgebreid willen koken voor je familie, vrienden of buren? In onze prachtige en sfeervolle woonkeuken ben je meer dan welkom om tegen vergoeding gebruik te maken van de ruimte, apparatuur en de mogelijkheden om jouw dierbaren of collega’s lekker te verwennen. Leun je liever achterover en ben je opzoek naar een plek om aan tafel te kunnen schuiven. Het zal u niet verbazen dat ook hierin de
keuze reuze zal zijn.

Ben jij een zpp’er en heb je voor een dagdeel en/of dag een keuken, kantoor of iets wat wij bieden nodig. Maak er vooral gebruik van. Dat is waar “noaberschap” om draait.

Kortom er is heel veel mogelijk en je bent altijd welkom voor een vers bakje koffie om eens kennis te maken of te vragen naar de mogelijkheden.

Wij zijn ook bereikbaar via welkom@bijdehalte.nl

Activiteiten

Bij de Halte is een plek waar jij welkom bent! Je kunt zo naar binnen lopen, maar je kunt ook aansluiten bij een van de activiteiten die we organiseren. Voor sommige moet je je van tevoren aanmelden, andere zijn vrije inloop. Klik op de activiteit voor meer informatie. We zien je graag!