Werk

Wij bieden verschillende treden binnen de stadwerkplaats aan. De gemeente Deventer heeft deze werkwijze ontwikkeld. Binnen deze treden hebben wij een fasen model gemaakt waarin jij arbeidservaring opdoet en bundelt door middel van een portfolio. Wil jij binnen dienstverlening & horeca, groen & dieren, kunst & creatief, techniek & productie, administratie & ict, zorg & welzijn jouw talenten ontdekken? Dan ben je van harte welkom. Zowel ‘Bij de Halte’ als daarbuiten zijn er mogelijkheden om te rouleren. Voor iedereen tussen de 16 en 65 jaar.

burenklus

Burenklus is een initiatief van ‘Bij de halte’ uit Deventer. De klussen worden gedaan door mensen uit Deventer en omgeving die allemaal met hun eigen levensverhaal en ervaring een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Uw ‘burenklus wordt uitgevoerd door vrijwilligers, mensen die de stap naar de huidige arbeidsmarkt maken door middel van dagbesteding en/of arbeidstraining en professionals. Met hun kennis, vaardigheden en enthousiasme steken zij graag de handen uit de mouwen om uw klus te klaren.

Download burenklus formulier

Activiteiten

Bij de Halte is een plek waar jij welkom bent! Je kunt zo naar binnen lopen, maar je kunt ook aansluiten bij een van de activiteiten die we organiseren. Voor sommige moet je je van tevoren aanmelden, andere zijn vrije inloop. Klik op de activiteit voor meer informatie. We zien je graag!